ЗА НАС

ИСТОРИЯТА НА GS ТРЪБНА МЕБЕЛ

Тръбна мебел е семейна компания, основана през 1990 г. Ето нашата история … Годината е 1990 г. – раждането на демокрацията, когато двама братя Галин и Диян Господинов отвориха малък гараж в дома си и започнаха да правят столове и маси от метал на ръка. С постоянство, вяра и много любов те инвестират стъпка по стъпка и сега малкият гараж се превръща в компания с над  66 работници, производствена база от над 5000кв.м; професионалисти във всички области и с една основна цел, а именно да направят най-доброто за своите клиенти, основаващо се на доверие и силна мотивация.

Днес във фирмите наравно с двамата братя работят и техните наследници.

Ние от Тръбна мебел даваме на нашите клиенти възможността да имат свои собствени проекти и идеи и работим да ги реализираме по най-добрия начин и с най-добро качество, защото вярваме, че всеки траен бизнес се гради върху приятелството.

Компанията обработва 35-45 тона метал на месец, произвеждайки около 15 000 стола плюс други видове мебели – маси, конзоли, рамки, легла и други.

НАШАТА КОМПАНИЯ

РАЗВИВАЙКИ ПЕРСОНАЛА, РАЗВИВАМЕ И БИЗНЕСА
VideoVideo Button

  worker

  Get a Quote

  РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

  ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЯ

  97% от фирмената продукция се изнася за Европа. Работим с B2B и B2C. Ние можем да произведем Ваш собствен сериен модел и малки бутикови серии. Разполагаме с пълен капацитет от машини, които ни позволяват да произвеждаме всякакъв вид мебели като: столове, маси, метални конструкции и метални изделия.

  244

  Клиенти

  136

  Проекти

  324

  Завършени проетки

  LOCATION